Avondvierdaagse

Elk jaar wordt er ook vanuit Tricht een avondvierdaagse georganiseerd. De organisatie van de avondvierdaagse valt onder de verantwoordelijkheid van de Diakonie. De netto opbrengst van de inschrijfgelden is bestemd voor een project voor kinderen.

De wandelaars leggen dagelijks een afstand af van 6 km. We vertrekken vanuit De Belder. En na het goed volbrengen van tenminste 3 van de 4 wandelingen ontvangt men op de vrijdagavond natuurlijk een medaille of het bijbehorende cijfertje voor het gelopen aantal keren. De vierdaagse betekent voor de deelnemers een paar gezellige maar ook fraaie wandelingen in en door de omgeving van Tricht.

Ruim van te voren worden er met de Dorpskrant van Tricht aanmeldingsformulieren in Tricht verspreid. Ook geven we op de scholen in Tricht en Buurmalsen gelegenheid om in te schrijven.

Er wordt van dinsdag tot en met vrijdag gelopen. We vertrekken om 18.30 uur.

Op de laatste (vrijdag)avond wordt de wandeling besloten met een defilé door Tricht, voorafgegaan door de Harmonie O.Z.O.D. die ons met opbeurende klanken door de laatste loodjes leidt. De vaststelling van de data gebeurt in overleg met verenigingen in het dorp en we kijken naar de omringende dorpen, wanneer daar de wandelvierdaagsen worden gehouden.

De avondvierdaagse-commissie bestaat uit: Ilja van Veen, Janny van Eck, Agaath van Dorp, Marcel Vernooij en Dennis van Oort.

Contactpersoon voor de avondvierdaagse is Ilja van Veen.

Mailadres voor de avondvierdaagse is: avond4daagsetricht@gmail.com.

Routes