Pelgrimswandeling

Reacties uitgeschakeld voor Pelgrimswandeling

Heb je nog geen vakantieplannen en ben je een wandelliefhebber?  Binnenkort organiseert ds. Wilma Blaak uit De Bilt, een goede collega van Henk Fonteyn,  een 3 daagse-pelgrimswandeling, van 23-26 juli. De route  zal gaan langs diverse kerken.. De eerste dag, donderdag 23 juli vertrekken we vanuit Houten, aankomst in Tricht. Een wandeling van zo’n 20-25 kilometer. ’s Avonds wordt in onze kerk de voorstelling: ‘De Prediker’ vertoond, uitgevoerd door theatermaker Henk van Ulsen. Met de gedachten van de Prediker over de zin en onzin van het leven volgt op dag 2 een wandeling richting Ophemert en op zaterdag richting Leur/Wijchen. Heb je interesse om een of meer dagen mee te lopen, of wil je bij de voorstelling zijn van De Prediker, neem dan even contact op met ds. Henk Fonteyn voor meer informatie.