Welkomstconcert dominee Henk Fonteyn met Rozario Consort

Reacties uitgeschakeld voor Welkomstconcert dominee Henk Fonteyn met Rozario Consort

Vrijdagavond 3 juli Sint Pieterskerk

De Roos van Culemborg opereert op het snijvlak van kunst en cultuur, religie en samenleving. Omdat de aandeelhouders van dit culturele gezelschap ook buiten Culemborg, en zeker ook in Tricht, te vinden zijn, is het plan geboren om een Roos-activiteit in Tricht te organiseren, gekoppeld aan de (her)bevestiging van Henk Fonteyn als predikant van de protestantse gemeente. Een welkomst- en kennismakingsconcert, met een optreden van het Rozario Consort, een klassiek ensemble van beroepsmusici uit het Radio Filharmonisch Orkest en het Mondriaan Kwartet. Soliste Annette de Rozario maakt deel uit van het Groot Omroepkoor. De leiding heeft Edwin Blankensteijn (viool).

Rekening houdend met de maatregelen van het RIVM geldt dat er in de Sint Pieter maximaal 50 bezoekers welkom zijn. Nu hebben we bedacht, dat we op vrijdagavond 3 juli twee maal achtereen de mogelijkheid willen bieden om eindelijk weer eens een avondje uit te kunnen. Het Rozario Consort geeft tweemaal een concert van een uur en wel:

Van 19.00 tot 20.00 uur, kerk open om 18.45 uur.
En van 21.00- 22.00 uur: kerk open om 20.45 uur.

De muziek wordt afgewisseld met (meest) lichtvoetige en ironische gedichten over ‘de dominee’, de preek en de pastorie, voorgedragen door Mirjam en Henk Fonteyn.
Tussendoor zal de kerkruimte gelucht en ontsmet worden.  Vanwege de numerus clausus moeten we zorgvuldig bijhouden hoeveel bezoekers we gaan herbergen.
Graag nodigen we u daarom uit, zich op te geven, liefst per e-mail, en daarbij te melden of u voor het eerste (19.00) of het tweede concert (21.00) opteert. Zoveel mogelijk houden we met die wensen rekening. U ontvangt per kerende mail een bevestiging. Helaas moeten we werken met het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt…” Alle aanmeldingen boven het vastgestelde aantal komen op een reservelijst.
AANMELDEN GRAAG PER EMAIL UITERLIJK VRIJDAG 26 JUNI OP henkfonteyn@gmail.com

Vaste bezoekers van Roos-activiteiten weten het al: geen toegangsprijzen, maar ergens in het programma gaat een hoge hoed rond voor een hartelijke bijdrage in de onkosten.

Namens de Roos van Culemborg, de kerkenraad en ds. Henk Fonteyn, graag tot ziens!