No More Lies met het theaterstuk Into the Air in Tricht (9 maart)

Reacties uitgeschakeld voor No More Lies met het theaterstuk Into the Air in Tricht (9 maart)

Op zaterdagavond 9 maart komt No More Lies naar Tricht om hun theaterstuk Into the Air te spelen. Tijdens dit programma neemt No More Lies ons mee op avontuur.

Een avontuur waarin ons een spiegel wordt voorgehouden: passie en passiviteit – vluchten en in beweging komen – stilte, storm, strijd en overwinning – keuzes en consequenties  – oogkleppen en bewogenheid – opstandingsleven en vrijheid … mooie woorden … en in de praktijk?
In hoeverre krijgt God de ruimte om echt aan het werk te gaan in ons. In hoeverre willen we zelf de leiding in ons leven vasthouden en in hoeverre durven we ons door Gods Geest te laten leiden.

Een theaterstuk met humor, ernst, een traan en een lach …  eye-openers met uitdagingen voor de praktijk van elke dag.

Ga de uitdaging aan, laat je meenemen: Into the Air!

Dus komt allen zaterdagavond 9 maart om 19:30 (inloop vanaf 19:00) naar de kerk van Tricht (kerkstraat 6)