Taizé-viering Tricht

      Reacties uitgeschakeld voor Taizé-viering Tricht

Op zondag 3 februari om 18.30 uur is er weer een Taizé-viering in de Sint Pieterskerk in Tricht. In dit avondgebed worden liederen gezongen uit Taizé, afgewisseld met gebed, korte lezingen uit de Bijbel en een meditatief moment van stilte.

Bezoekers staat het vrij om alleen te luisteren, maar zijn ook van harte welkom om mee te zingen. Samen met het gelegenheidskoor de liederen oefenen kan voorafgaand aan de viering tussen 16.30 en 17.30 uur.

Taizé is een internationale geloofsgemeenschap, ontstaan in het gelijknamige plaatsje in Frankrijk. Mensen van over de hele wereld komen hier naartoe om tot rust te komen, na te denken over levensvragen of hun geloof te beleven.

Datum:

zondag 3 februari 2019, 18:30

Locatie:

Kerkstaat 6 Sint Pieter in Tricht